در نزدیکی جزیره جیندو در کره جنوبی هرساله و تنها بمدت کوتاهی یکی از اتفاقات نادر بر روی کره خاکی رخ می دهد.
در این منطقه و سالانه تنها دوبار و آنهم بمدت یک ساعت آب دریا در نزدیکی جزیره جیندو کره جنوبی عقب نشینی کرده و مسیری 3 کیلومتری با عرض 40 متر خشکی در وسط دریا ایجاد می شود.
این فیلم با نام جنگ جهانی زد در لندن اکران شد که با حضور براد پیت و همسرش تمام توجهات به سمت آنجلینا جولی جلب شد.
خیابان هایی در دنیا که نام های ایرانی دارند
تهران در الجزایر
با یک نگاه به نقشه شهر ویلا یا در الجزایر متوجه میشوید که منطقهای به اسم تهران در آن وجود دارد. این شهر که قسمت فرانسوینشین الجزایر را تشکیل میدهد، دارای حدود 3 میلیون نفر جمعیت است.
اصفهان در آلمان
هر قدر شهر اصفهان خوش آبوهوا است، خیابانی که خارج از مرزهای کشور به این نام است در دل صحرا و در آفریقای جنوبی واقع شده. البته بنا به موقعیتی که شهر اصفهان دارد این شهر با شهرهای زیادی خواهرخواندگی دارد، یکی از این شهرها فرایبورگ آلمان است. در اوایل سال 1390 نمایندگان فرایبورگ به شهر اصفهان سفر کردند تا در کانون فرهنگی ایران شرکت کنند. در این مراسم بود که استارت خواهرخواندگی بین دو شهر در آلمان و ایران زده شد.
اصفهان در مالزی
خیابان اصفهان در نزدیکی مرکز شهر کوالالامپور و در فاصله بسیار اندک از میدان تاریخی و معروف مردکا (Merdeka) و المانهای معروف تاریخی این شهر مانند مسجد جامع قرار دارد.این خیابان کوچک در محل تلاقی دو خط حمل و نقل شهری LRT( ایستگاه بانداریا) و KTM (ایستگاه بانک نگارا) قرار داشته و همچنین در مجاورت مرکز خرید مدرن SOGO واقع شده است.
با تصویر نقشه گوگل، موقعیت خیابان اصفهان در کوالالامپور را مشاهده میکنید اصفهان خواهرخوانده 13 شهر گوناگون در جهان است که از این میان میتوان از بارسلون، اسپانیا، فلورانس ایتالیا، سنپترزبورگ روسیه، یادش رومانی، کوالالامپور مالزی، فرایبورگ آلمان، ایروان ارمنستان، هاوانا کوبا، کویت، شیان چین، کیوتری ژاپن، لاهور پاکستان،داکار سنگال، بعلبک لبنان، بیروت لبنان و استانبول ترکیه اشاره کرد.
تبریز در ایالات متحده آمریکا
در شهر مشهور «رالی» در کارولینای شمالی ایالات متحده، منطقهای به نام تبریز وجود دارد که به عنوان پایتخت رالی به حساب میاید. تبریز آمریکا به عنوان پایتختی به حساب میاید که حاکمان زیادی در آن زندگی کردهاند، تبریز آنجا مثل تبریز خودمان یک منطقه باشکوه به حساب میآید.
تهران، نیوهمپشایر، چارلستون ایالات متحده آمریکا
یکی از جادههای فرعی که در آمریکا وجود دارد به اسم تهران نامگذاری شده است. این جاده زیبا نزدیک شهرستان سالیوان است. در سر شماری سال 2010 جمعیت این شهر 5 هزار و 114 نفر اعلام شد. دور تا دور این جاده پر از درخت است و در را پر میکند. در شهرستان سالیوان که به موازات این جاده است، روستاییانی زندگی میکنند که هر روز برای رسیدن به شهر از این جاده عبور میکنند.
دریاچه نراقی در آمریکا
نراق یکی از شهرهای استان اصفهان است که فامیل تعداد زیادی از مردم ایران شهر «نراقی» است.
جالب است بدانید سال 1980 خانوادهای به نام فامیل نراقی در این مکان زندگی میکردند که در کنار خانه بزرگشان دریاچهای بود. این دریاچه به نام همین خانواده نامگذاری شد. اگر در نقشه نگاه کنید، میبینید که یک دریاچه کوچک به اسم «دریاچه نراقی» در دل «مودستو»ی کالیفرنیا وجود دارد و هنوز به همین نام خوانده میشود.
خیابان ایران در آمریکا
در شهر مینه سوتا در آمریکا خیابانی وجود دارد به اسم ایران. این خیابان در 37 کیلومتری شهر مینیاپولیس در ایالات مینه سوتا قرار دارد. کسانی که اولین بار در این مکان زندگی کردند روستاییان، مهاجران و کشاورزان بودند اما رفته رفته سبک زندگی شهری وارد این منطقه شد و گروهی از اسکاتلند، انگلیس، ایرلند و... وارد این مکان شدند. البته یک بزرگراه نیز در همین ایالت وجود دارد که به نام ایران Iran Path Northfield Minnesota, USA است.
خیابان تهران در کرهجنوبی
یک خیابان در بخش گنگنام شهر سئول کرهجنوبی وجود دارد که نامش تهران است. شرکتهای «سامسونگ» و هینیکس» دفاتری در این خیابان دارند. یکی از گرانترین سازههای کره نیز در همین خیابان تهران است. در این قسمت شرکتهای الجی و سامسونگ مشغول به کار هستند.
پیشینه نامگذاری این خیابان به اسم «تهران» به پیش از انقلاب برمیگردد، زمانی که شهردار وقت تهران در سال 1354 به سئول کره سفر کرد، همان زمان بود که دو خیابان بزرگ در پایتخت دو کشور به اسامی «سئول» (در تهران) و تهران در کره نامگذاری شد.
نام قبلی خیابان تهران در کره، سامنین گون Samneungno بود که در سال 1963 به تهران تغییر نام داد. این خیابان یکی از پررفت و آمدترین خیابانهای کشور کره است. همانطور که میدانید، خیابان سئول در تهران نیز در همان سال نامگذاری شد که در شمال شهر تهران و در زندگی منطقه اوین قرار گرفته است.
در لوح یادبود نامگذاری این خیابان نوشتهاند: «جاویدان باد دوستی بیشائبه مردم دو شهر تهران و سئول که به پاس آن در شهر سئول خیابانی به نام تهران و در شهر تهران خیابانی به نام سئول نامگذاری گردید.»
خیابان خلیج فارس در الجزایر
در حالی که برخی کشورهای عربی و اروپایی دنیا به دنبال این هستند که از نامی جعلی برای خلیج همیشه فارس استفاده کنند اما در دل الجزیره خیابانی به نام «خلیج فارس» وجود دارد.
تهران در پاریس
اگر به پاریس سفر کردید میتوانید سری به چهارراه تهران بزنید. این خیابان یکی از پررفتوآمدترین خیابانهای پاریس است که سالهاست به اسم پایتخت کشورمان نامگذاری شده است.
خیابان سعدی در آمریکا
در یکی از محلههای لوییزیانا که در شهر هوآمای آمریکا واقع است، خیابانی وجود دارد به نام سعدی. این شاعر با اینکه در کشورهای غربی به اندازه ایران شهرت ندارد، اما خیلیها هنر او در سرائیدن اشعار اجتماعی و اخلاقی را جهانی و ستودنی میدانند
در این تجاوز 4 مرد بودند و در حالی که دختر و پدر با گریه از آنان درخواست بخشش میکردند با حضور مردم و جلوی دیدگان پدر به دختر 18 ساله تجاوز شد.بهدستور دادگاه قبیلهای در شهر مروالا در پاکستان یک دختر 18 ساله پاکستانی مورد تجاوز گروهی قرار گرفت.
در حالی این جرم اتفاق میافتاد که حدود یک هزار نفر از مردم شهر و در مقدمه آنان پدر آن دختر نظارهگر این اتفاق بودند.
در این تجاوز گروهی که 4 مرد به انتخاب دادگاه شرکت کرده بودند و در حالی که دختر و پدر با گریه از آنان درخواست بخشش میکردند با حضور بیش از یک هزار نفر از مردم شهر و جلوی دیدگان پدر به دختر 18 ساله تجاوز شد. “
طبق گزارشهای منتشر شده برادر 11 ساله این دختر که نوجوانی از قبیله گوجار میباشد با دختری از قبله ماسوتی که از لحاظ اجتماعی بالاتر ازقبیله او بود رابطه برقرار کرده و مردم شهر آنان را در حال قدم زدن در شهر مشاهده کرده بودند.
دادگاه قبیلهای وابسته به قبیله ماسوتی برای انتقام از این کار نوجوان طبق قواعد عرفی حاکم در پاکستان دستور داد که باید خواهر آن پسر 11 ساله در میان عموم مردم شهر و حضور پدر آن دختر مورد تجاوز گروهی مردان قبیله قرار گیرد تا به این طریق اعتبار و شرف خود را در جامعه برگردانند.
در این تجاوز 4 مرد به انتخاب دادگاه شرکت کرده بودند و در حالی که دختر و پدر با گریه از آنان درخواست بخشش میکردند با حضور بیش از یک هزار نفر از مردم شهر و جلوی دیدگان پدر به دختر 18 ساله تجاوز شد.
گفتنی است که این شیوه طبق عرف برخی قبایل پاکستان، حق عرفی و قانونی افراد برای ستاندن شرف و حیثیت خود در جامعه است.
طبق گزارش سازمان حقوق بشر سالیانه دهها جرم اینچنینی در جامعه پاکستان اعمال میشود که دولت و نیروهای امنیتی با وجود اطلاع قبلی در صدد منع اعمال آنها نیستند
حوالی ساعت 15 روز یکشنبه دختر نوجوانی در خیابان حافظ اقدام به خودکشی کرد. در این حادثه دختر نوجوان حدودا 17 ساله با روپوش مدرسه خودش را از پل عابر پیاده نرسیده به پل حافظ (خیابان فیروزگر) به خیابان انداخت.
«فرهاد» یکی از شاهدان عینی ماجرا گفت:«من دیدم که این دختر از نردههای پل خودش را آویزان کرده. ابتدا تصور کردم چیزی مثل شال یا لباسش از پل آویزان شده و میخواهد آن را بردارد؛ اما لحظاتی بعد او خودش را از نردههای پل آویزان کرد، چیزی حدود 10 ثانیه با دست هایش از پل آویزان بود و قبل از آنکه ما بتوانیم کاری بکنیم، خودش را پرت کرد.»
بر اساس مشاهدات این دختر ظاهرا آسیب جدی ندیده بود و تنها بهتزده به جمعیت زیادی که دورش جمع شده بودند نگاه میکرد. در این حادثه هم تجمع مردم و ماشینها برای تماشای حادثه،ترافیک سنگینی ایجاد کرد و مانع از امدادرسانی به موقع شد و اورژانس با تاخیر به محل اعزام شد.
«حامد» یکی از کسبه محل که برای نخستینبار به اورژانس تلفن کرده بود، گفت:«آمبولانس تقریبا 20 دقیقه بعد به محل رسید و چند دقیقهای هم در ترافیک خیابان معطل ماند. من از راننده آمبولانس پرسیدم چرا دیر آمده و او گفت نشانی درستی به آنها ندادهاند و آنها ابتدا به خیابان آبان در همین محدوده رفتهاند.»با انتقال مصدوم توسط اورژانس،خیابان خلوت و ترافیک عادی شد.
آگهی هایی که عروسک دعوت می کنند
این روزها کافی است قسمت آگهی های استخدام روزنامه های کثیر الانتشار را باز کنید تا با موجی از فراخوان هایی روبرو شوید که با زبان های متفاوت می خواهند دختران و زنان جوان و خوش پوش و با روابط عمومی بالا را برای تصدی شغل مورد نظرشان دعوت کنند. مسئله روابط عمومی بالا، مدت ها است که به عنوان اصل جدا نشدنی آگهی های استخدام تبدیل شده است و این روزها اگر دختری می خواهد در یک شرکت خصوصی استخدام شود ابتدا باید از پس روابط عمومی بالایی که صاحبان کار طلب می کنند بر بیاید که این مسئله هیچ سنخیتی با وقار و متانت که اساس ذاتی زن ایرانی است، ندارد.
مصاحبه شونده ها انگار به عروسی می روند
اگر تا به حال به یکی از مصاحبه های استخدامی شرکت های خصوصی مراجعه کرده باشید احتملا این صحنه را دیده اید. تعدادی دختر و زن جوان که آنچنان لباس پوشیده و آرایش کرده اند که انگار به جای شرکت راهیه مراسم عروسی هستند ، آنها یکی پس از دیگری وارد اتاق مدیر عامل می شوند تا مدیرعامل از میان این خانم های رنگ و وارنگ یکی را برای تصدی شغلی که نیاز دارند انتخاب کند و در این میان اگر کسی با حجاب و ظاهری ساده حاضر شده باشد احتمالا از چنین شانسی بهره مند نمی شود.
نظارت بر حجاب و عفاف در شرکتهای خصوص شاید وقتی دیگر
رویکرد ابزاری به زنان در شرکت های خصوصی در حالی انجام می شود که به رغم برخی از طرح های ضربتی نیروی انتظامی علیه بد حجابی در محیط های کار، پیگیری این مشکل از سوی نیروی انتظامی تداوم پیدا نکرده است و این مشکل همواره در محیط های کاری کشور به چشم می خورد. در این میان با توجه به نقش مخرب دیدگاه ابزاری به زنان در محیط های کاری، این وظیفه مسئولان کشور است که بهبود این شرایط را در اولویت های کاری خود قرار دهند تا دیگر دختران و زنان جامعه ما به بهانه کار بدون رعایت ارزش هایی چون عفاف و حجاب در مراکز خصوص به کار گرفته نشوند و این گونه بنیان های خانواده در کشوری که آموزه های اسلامی مهم ترین شاخصه اش است، به تزلزل نیفتد.
متاسفانه امروزه بسیاری از سودجویان با سوء استفاده از چنین شرایطی بهره برداری های زیادی را از زنان در محیط کار انجام می دهند و برخی از زنان نیز تنها به دلیل نیاز مالی مجبور به تحمل شرایط هستند
یک روانشناس عمومی، بیاعتمادی زوجین به یکدیگر را از جمله مهمترین آسیبهای ازدواج اینترنتی عنوان کرد.
|
||
بیاعتمادی، یکی از عمدهترین آسیبهایی است که زندگی زوجینی را که به واسطه آشنایی در فضای مجازی با یکدیگر ازدواج میکنند، تهدید میکند چرا که همواره این دغدغه با آنهاست که «آیا همسرشان با افراد دیگری هم چت میکردند.» !!
وی ادامه داد: عدم شناخت مناسب طرفین از یکدیگر، یکی دیگر از آسیبهای این نوع ازدواجها است و آشنایی در فضای چتروم بعدها در روابط زوجها تأثیرات عمیقی میگذارد چرا که آنها در مرحله نخست برای برقراری ارتباط با یکدیگر ناگزیرند در برخی از موارد خود را بسیار ایدهآل معرفی کنند اما این مساله زمان زیادی طول نخواهد کشید و واقعیتها یک روزی آشکار میشود. صداقت تصریح کرد: عدم شناخت از خانوادهها نیز مسئلهای است که عموما در میان این زوجها بحرانساز میشود زیرا در این نوع ارتباط به برخی اختلافات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و خانوادگی توجه نمیشود ولی در خواستگاریهای سنتی افراد یکدیگر را با یک شناخت کلی از هم انتخاب کردهاند و تقریبا سطوح طبقاتی خانوادههای هم را میشناسند. این دکترای روانشناسی ادامه داد: ارتباطاتی که در فضای مجازی شکل میگیرد چون بر اساس فردگرائی است این گونه شناختها که مربوط به خانواده دو طرف است کمتر صورت میگیرد که رفع این مسئله نیز نیاز به تحقیقات عمیق و مطمئن دارد. وی با اشاره به تعریف ازدواج اینترنتی ،گفت: "ازدواج اینترنتی یا نتی" ، ازدواجی است، حاصل ارتباط مجازی دو جنس در فضای مجازی (وبلاگستان، چترومها، شبکههای اجتماعی و…)، که پس از مدتی تبدیل به تصمیم بزرگی به نام ازدواج میشود. صداقت اذعان کرد: ورود اینترنت به جوامع در حال توسعهای همچون ایران در کنار تمام محاسن و نوآوریهایی که به دنبال داشته است دارای جوانب منفی و آثار سویی نیز بر فرهنگ کشورمان بوده است. شاید بتوان بروز تغییرات در شیوه ازدواج جوانان را یکی از تبعات ورود این فناوری در ایران دانست که به «ازدواجهای اینترنتی» مرسوم شدهاند. صداقت اظهار کرد: تشکیل خانواده باید با درایت و آگاهی صورت گیرد چرا که بیتوجهی به این امر از قوام این نهاد که اساس جامعه را تشکیل میدهد کاسته و زمینهساز بروز مشکلات متعددی میشود. وی افزود: ازدواج پدیدهای است که در آن، به منظور تشکیل و ادامه زندگی زناشوئی، بین زن و مرد، پیوندی قانونی و مشروع برقرار میگردد. این پیوند که از یکسو متکی بر نیازهای طبیعی است در یک قالب اجتماعی صورت میگیرد که متکی بر شرایط اجتماعی، هنجارها، تجربیات و به طور کلی نظام فرهنگی جامعه است. دکتر صداقت، گفت: تحکیم و ثبات در ازدواج در برخی موارد به شناخت و داشتن اطلاعات کافی قبل از ازدواج برمیگردد ولی این کافی نیست، فاکتورهایی وجود دارند که بعد از ازدواج بر تحکیم آن تاثیر میگذارند ( از جمله صبر، اعتماد، وفاداری، صداقت، نداشتن قضاوتهای نابجا، تصمیمگیری از روی منطق و... ) ممکن است افراد فقط به دنبال راهی برای فرار از تنهایی باشند نه ازدواج صداقت تصریح کرد: دروغگویی و نگاه طرفین به این ارتباط به عنوان نوعی سرگرمی به عنوان دو ضرر در این ازدواجها شناخته شده زیرا در فضای مجازی تضمینی وجود ندارد که اطلاعات ارایه شده توسط کاربران تا چه حد صحت دارد و در بسیاری از موارد افراد ایدهآلهای خود را به طرف مقابل منعکس میکنند و علاوه بر آن بیشتر تعاملات جوانان در فضای مجازی انتزاعی و دور از واقعیت است و همین موضوع زمینهای برای افزایش مشکلات و آسیبهای همسریابی اینترنتی در جامعه ما است. ممکن است افراد فقط به دنبال راهی برای فرار از تنهایی باشند نه ازدواج. وی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل عدم آگاهی جوانان از عوارض فضای مجازی، موارد بسیاری دیده میشود که دختران و پسران با قصد دوستی و روابط منفی و انحرافی در این فضا با یکدیگر رابطه برقرار کرده و نهایتا چون هدف واقعیشان ازدواج نبوده، مسیر اشتباهی را طی کرده و به بیراهه رفتهاند. چه افرادی بیشتر به ازدواجهای اینترنتی گرایش دارند صداقت در خصوص ویژگیهای افرادی که به این نوع ازدواجها گرایش دارند، خاطرنشان کرد: فارغ از جنس متقاضیان، بیشترین افرادی که از طریق همسریابی اینترنتی مبادرت به آغاز آشنایی میکنند شامل گروههایی هستند که محدودیتهایی دارند و این محدودیتها ممکن است مربوط به مشکلات فردی از جمله شخصیت فرد، شکل ظاهری او، مشکلات خانوادگی و فرهنگ حاکم بر محیط زندگی فرد باشد. صداقت تصریح کرد: از جمله ویژگیهای شخصیتی این افراد می توان به عدم توانایی در برقراری ارتباط (عدم مهارتهای ارتباطی) و در بعضی موارد اعتماد به نفس پایین اشاره کرد و در مجموع، فضای مجازی فرصتی مناسب برای افرادی است که به دلایلی منزوی شدهاند و قادر به برقراری ارتباط اجتماعی به خصوص ارتباط چهره به چهره نیستند. صداقت ادامه داد: این نوع ازدواج میتواند هم پیامدهای مثبت داشته باشد و هم پیامدهای منفی. نمیتوان ادعا کرد همه ازدواجهایی که از طریق اینترنت صورت گرفته، محکوم به جدایی است، در این فضا با رعایت برخی شرایط میتواند خیلی خوب باشد حتی میتواند آمار ازدواج را بالا برده و با توجه به شرایط کنونی جامعه که سن ازدواج بالا رفته، بسیار هم مفید باشد و یکی دیگر از مزایای مهمی که این فضا دارد این است که افراد تا حد زیادی ابعادی از شخصیت خود را در اینگونه شبکههای اجتماعی و فضاها بروز میدهند که امکان دارد این ابعاد را در خواستگاریهای سنتی نشان ندهند. راهکارهایی برای تبدیل این گونه ارتباطات به ارتباطات سالم ؟ این روانشناس در ادامه به خبرنگار ایسنا گفت: این نوع ارتباط زمانی میتواند به یک آشنایی سالم تبدیل شود که هر دو فرد به بلوغ هیجانی رسیده باشند، این مسئله فرهنگسازی شود، از این طریق که مسئولان فرهنگی جامعه با ارایه مشاوره به والدین و همچنین تولید برنامههای مختلف به آموزش خانوادهها و جوانان نسبت به نقاط قوت و ضعف استفاده از اینترنت و خدمات آن بپردازند. وی اضافه کرد: در واقع این امر با نظارت موسسات ذیصلاح در این امر و مشاوره متخصصان همراه باشد، توام با حمایت خانوادهها از فرزندانشان برای کنترل آسیبهای ناشی از همسریابی اینترنتی باشد. اگر والدین از دریچه منع به این وسیله ارتباطی نگاه کنند قطعا فرزندانشان به شکل دیگری آسیب خواهند دید چراکه اینترنت واقعیت روز جامعه ماست و نمیتوانیم این واقعیت را انکار کنیم. صداقت اظهار کرد: این سخن نیز به آن معنا نیست که فرزندمان را در برابر ابزارهای جدید تنها رها کنیم بنابراین والدین مسئول، کسانی هستند که علاوه بر دلسوزی با بصیرت به این فناوری و خدمات آن نگاه کنند. پرهیز از ارتباط مجازی طولانیمدت این روانشناس افزود: فضای مجازی میتواند وسیلهای ارتباطی باشد ولی در صورتی مفید است که سطح ارتباطات خیلی زود به فضای واقعی برسد یعنی اینکه اگر ارتباطات دختر و پسر به طور طولانی مدت در این فضا بماند و دیر وارد فضای واقعی شود، مخاطرات زیادی دارد. پس از آنکه کاربران اطلاعات مقدماتی را از یکدیگر کسب کردند، شرایط آشنایی چهره به چهره آنها تحت نظر خانواده فراهم شود تا رابطه مجازی محدود به مدت کوتاهی شود. وی همچنین گفت: افراد پس از آشنائی میتوانند در فضای واقعی تحقیقات خود را آغاز کنند و ببینند که فرد موردنظرشان تا چه حد با آنچه در فضای مجازی میگفته تطبیق دارد. مثلا سن، تحصیلات، شغل، شرایط خانوادگی و… |
وای از دست این تنهایی، وای از دست این دل بهانه گیر
وای از دست این لحظه های نفسگیر ،ای خدا بیا و دستهای سردم را بگیر
خسته ام ، باز هم دلم گرفته و دل شکسته ام …
در حسرت لحظه ای آرامشم ، همچنان اشک از چشمانم میریزد و در انتظار طلوعی دوباره ام
همه چیز برایم مثل هم است ، طلوع برایم همرنگ غروب است ، گونه هایم پر از اشک شده و عین خیالم نیست ، عادت کرده ام دیگر….
عادت کرده ام از همنیشینی با غمها ، کسی دلسوز من نیست
قلبم رنگ تنهایی به خودش گرفته ، دیگر کسی به سراغ من نمی آید، تمام فضای قلبم را تنهایی پر کرده ، دیگر در قلبم جای کسی نیست
هر چه اشک میریزم خالی نمیشوم ، هر چه خودم را به این در و آن در میزنم آرام نمیشوم ، کسی نیست تا شادم کند ، کسی نیست تا مرا از این زندان غم رها کند
دلم گرفته ….
خیلی دلم گرفته….
انگار عمریست آسمان ابریست و باران نمیبارد…
انگار این بغض لعنتی نمیخواهد بشکند…
وای از دست چشمهایم ، وای از دست اشکهایم…
آرزو به دل مانده ام ، کسی در پی من نیست و خیلی وقت است تنها مانده ام
نمیگویم از تنهایی خویش تا کسی دلش به حالم بسوزد ، نمیگویم از غمهای خویش تا کسی دلش به درد آید
من که میدانم کسی نمینشیند به پای درد دلهایم ، اینک دارم با خودم درد دل میکنم…
دلم گرفته ، رنگ و رویی ندارد برایم این لحظه ها ، حس خوبی ندارم به این ثانیه ها
میدانم کسی نمیخواند غمهایم را ، میدانم کسی نمیشنود حرفهایم را ، حتی اگر فریاد هم بزنم کسی نگاه نمیکند دیوانه ای مثل من را….
میدانم کسی در فکر من نیست ، تنها هستم و کسی یار و همدمم نیست ، میمانم با همین تنهایی و تنها میمیرم، تا ابد همین دستهای غم را میگیرم
برو و پشت سرت را هم نگاه نکن ، از تو بیزارم ، بهانه هایت را برایم تکرار نکن
حرفی نزن ، بی خیال ، اصلا مقصر منم ، هر چه تو بگویی ، بی وفا منم!
نگو میروی تا من خوشبخت باشم ، نگو میروی تا من از دست تو راحت باشم…
نگو که لایقم نیستی و میروی ، نگو برای آرامش من از زندگی ام میروی….
این بهانه ها تکراریست ، هر چه دوست داری بگو ، خیالی نیست….
راحت حرف دلت را بزن و بگو عاشقت نیستم ، بگو دلت با من نیست و دیگر نیستم!
راحت بگو که از همان روزاول هم عاشقم نبودی ، بگو که دوستم نداشتی و تنها با قلب من نبودی
برو که دیگر هیچ دلخوشی به تو ندارم ، از تو بدم می آید و هیچ احساسی به تو ندارم
سهم تو، بی وفایی مثل خودت است که با حرفهایش خامت کند، در قلب بی وفایش گرفتارت کند ، تا بفهمی چه دردی دارد دلشکستن!
برو، به جای اینکه مرحمی برای زخم کهنه ام باشی ،درد مرا تازه تر میکنی !
حیف قلب من نیست که تو در آن باشی ،تمام غمهای دنیا در دلم باشد بهتر از آن است که تو مال من باشی….
حیف چشمهای من نیست که بی وفایی مثل تو را ببینند ، تو لایقم نیستی ، فکرنکن از غم رفتنت میمیرم!
برو و پشت سرت را هم نگاه نکن ، برو و دیگر اسم مرا صدا نکن
بگذار در حال خودم باشم ، بگذار با تنهایی تنها باشم …
رفتی ؟ بی خداحافظی؟ فکر دلم نبودی که بی تو عذاب میکشد؟
فکر من نبودی که بی تو زندگی برایم جهنم می شود؟
مگر یادت نیست حرفهای روز آشنایی مان را؟
مگر قول ندادی همیشه با من بمانی و مرا تنها نگذاری؟
تو که اینک مرا تنها گذاشتی ، تو که بر روی قلبم پا گذاشتی
چه زود فراموشم کردی ، مرا آواره کوچه پس کوچه های شهر بی محبتی ها کردی
مگر نمیدانستی بعد از تو دلم را به کسی نمیدهم؟
مگر نگفته بودم عاشق شدن یک بار هست و دیگر عاشق کسی نمیشوم؟
مگر نگفته بودم اگر عاشقی هیچگاه مرا تنها نمیگذاری
پس تو عاشقم نبودی ، همه حرفهایت دروغ بود ، عشقی در دلت نبود ، سهم من از با تو بودن همین بود!
باورم نمیشود رفته ای و بار سفر را بسته ای
دلم به تو خوش بود ، چه آرزوهایی با تو داشتم ، نمیدانی که شبها یک لحظه هم خواب نداشتم
رفتی و من چشمهایم خیس شد روزهای زندگی ام نفسگیر شد
رفتی ؟ بدون یک کلام حرف گفتنی!
کاش میگفتی که دیگر مرا نمیخواهی و بعد میرفتی ، کاش میگفتی از من متنفری و بعد مرا تنها میگذاشتی ، کاش میگفتی عاشقم نیستی و جایی در قلبم نداری و بعد میرفتی ! چرا بی خبر رفتی؟
.: Weblog Themes By Pichak :.